George şi Florin Borşaru au pornit la drum în lumea antreprenoriatului cu un foodtruck cu mac ’n cheese, un preparat încercat de ei în Londra. În plină pandemie, cei doi fraţi s-au gândit să pornească un business împreună, iar pasiunea comună a fost gătitul.
citește mai multPentru Alex Moraru ideea de a investi în domeniul creşterii păsărilor pentru ouă a venit după pandemie, într-un moment în care a decis să renunţe la jobul de vânzări din industria bunurilor de larg consum.
citește mai multAnamaria Chiorean, fostă jurnalistă, a păşit în lumea antreprenoriatului în pandemie cu proiectul ThoSay, un brand de bijuterii din aur, care reflectă pasiunea sa pentru natură. Până acum, ea a strâns în portofoliu trei colecţii şi se pregăteşte să ducă bijuteriile în magazine de profil din New York, Paris şi Milano.
citește mai multMai mult decât o modă, pentru Vlad Ioan încălţămintea barefoot a devenit o necesitate după ce toată viaţa avusese probleme în găsirea pantofilor potriviţi. Dornic să găsească o soluţie, s-a gândit să producă el singur încălţămintea care îi trebuie, până când a aflat că în lume există deja modele create pentru nevoile sale. Aşa s-a născut Footshape Studio, un magazin online cu încălţăminte barefoot, care permite poziţia piciorului desculţ.
citește mai mult