Auto

APAN Motors deschide un nou dealer BMW la Iaşi, în urma unei investiţii de 15,4 mil. lei. Cum arată noul centru. GALERIE FOTO

APAN

APAN

Autor: Bogdan Alecu

02.12.2014, 12:37 1298

Grupul APAN, controlat de omul de afaceri brăilean Mircea Andreev, a investit 15,4 mil. lei (3,5 milioane de euro) într-un nou dealership BMW în Iaşi, acesta fiind cel de-al doilea centru al mărcii germane deschis în ultimii doi ani, după Proleasing Ploieşti în primăvara anului 2013. Noul centru este construit strict pentru marca BMW, dar include service MINI şi este primul centru BMW din afara Capitalei autorizat pentru a oferi serviciile Advanced Body Repair. În total, noul dealer are 40 de angajaţi.

De asemenea, noul centru va avea şi un spaţiu expoziţional cu vânzare pentru vehicule rulate cu 50 de locuri. Dealerul BMW Apan Brăila comercializat anul trecut 168 de autoturisme BMW noi, în timp ce în primele zece luni ale acestui an a livrat 136 de maşini.

Suprafaţa showroomului BMW este de 650  mp, la care se adaugă 70 mp pentru motocicletele BMW Motorrad. În total, suprafaţa construită este de 2.800 mp, iar suprafaţa exterioară a centrului este de 15.000 mp, aceasta incluzând şi 120 de locuri de parcare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO