Auto

Attilla Szabo, Ford Romania: În prezent, 56 de pieţe primesc maşini fabricate în Craiova; principala provocare pentru noi o reprezintă infrastructura

Attilla Szabo, Ford Romania: În prezent, 56 de pieţe...

Autor: Cristina Bellu

29.03.2018, 12:19 171

Gama de maşini pe care o producem la Craiova este singura sursă pentru Europa, dar şi pentru alte pieţe. În momentul de faţă 56 de pieţe primesc maşini fabricate în Craiova, a spus Attilla Szabo, director general Ford Romania, în cadul evenimentului ZF Transport, Logistics&Automotive Summit 2018.

În 2017, compania a investit 200 de milioane de euro şi am ajuns la un număr total de angajaţi de 4.500, iar începând din 2008 şi până în prezent investiţiile totale s-au ridicat la 1,2 mld. euro.

Alte declaraţii:

În momentul de faţă am investit într-o caroserie extrem de evoluată în industrie. Multe companii au o abordare similară, dar noi am punctat mult în acestă zonă.

Principala provocare pentru noi o reprezintă infrastructura, atât cea rutieră cât şi cea feroviară. Noi ducem foarte multe maşini la export.

Producţia de maşini ar putea să se dubleze anul acesta comparativ cu anul trecut. În România maşinile sport se cer la un nivel pe care nu putem să îl acoperim momentan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO