Auto

BMW prezintă primele imagini cu noul X3. SUV-ul vine la finele anului pe piaţa locală - galerie FOTO

BMW prezintă primele imagini cu noul X3. SUV-ul vine la finele anului pe piaţa locală
15.07.2010, 11:54 168

BMW România, reprezentantul grupului german pe piaţa locală, valansa în ultimul trimestru al acestui an noul X3, cea de-a douageneraţie a SUV-ului compact. Noul X3 este acum asamblat în StateleUnite, alături de X5 şi X6, la uzina din Spartanburg, generaţiaanterioară fiind asamblată în Austria.

În momentul lansării X3 va fi disponibil cu două motorizări -xDrive20d cu motor diesel de 2,0 litri 184 CP şi xDrive35i cu motorpe benzină cu şase cilindri de 3,0 litri şi 306 CP. Ambele dispunde tehnologii EfficienDynamics pentru reducerea consumului decombustibil şi de noua cutie de viteze automată cu opt trepte şirespectă standardele de poluare Euro 5 penrtu care nu se plăteştetaxa de poluare. În plus, motorul pe benzină dispune acum şi defuncţie Auto Start Stop, care opreşte motorul atunci când maşinastaţionează la semafor, în vedere reducerii consumului decombustibil.

Noul BMW X3 este primul model din gama "X" a BMW care dispuneopţional de sistemul Damper Control (control al amortizoarelor) şiDynamic Drive Control (Controlul Dinamic al Transmisiei). În plus,gama de opţiuni BMW ConnectedDrive este alcătuită din Head-upDisplay, acces la Internet şi trei camere video pentru parcare cuvedere TopView.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO