Auto

BMW Seria 6 vine în România la primăvară

BMW Seria 6 vine în România la primăvară

Autor: Bogdan Alecu

24.09.2010, 14:24 25

În cadrul Salonului Auto de la Paris de săptămâna viitoare, BMWGroup va prezenta conceptul noii serii 6 a mărcii germane, carereprezintă în proporţie de aproape 99% viitorul model de serie.

Dacă în cazul generaţiei anterioare Seria 6 reprezenta un designpropriu, fără elemente preluate de la alte modele BMW, de aceastădată noul coupe aminteşte într-o anumită măsură de Seria 5, dinplatforma căreia este derivat. Acum stilul nu mai este unulnon-conformist, cum era cel semnat de americanul Chris Bangle, ciunul mai sobru şi mai elegant.

Pe piaţa locală, Seria 6 Cabrio va fi lansată în primăvaraanului viitor, în timp ce Coupe-ul va veni în a doua parte a anuluiviitor.

La capitolul inovaţii BMW Seria 6 va integra faruri LEDintegrale cu funcţia de lumini adaptive. Acestea produc un fasciculfoarte alb care contribuie la iluminarea deosebit de intensă şiexactă a drumului. Luminile de zi au luat şi de această dată formaunor inele, cunoscute sub denumirea de "angel eyes".

La interior noul Seria 6 subliniază exclusivismul modelului.Conceptul este orientat către conducător iar în partea superioară aconsolei centrale se regăseşte un nou display de 10,2 inchi pentrusistemul iDrive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO