Auto

CFR: Circulaţia trenurilor a revenit la normal între staţiile Banu Mare şi Crivadia

CFR: Circulaţia trenurilor a revenit la normal între...

Autor: Petru Mazilu

30.12.2023, 20:05 36

Circulaţia a revenit la normal sâmbătă, la ora 19.45.

„Circulaţia trenurilor a fost reluată în condiţii normale de trafic, la ora 19.45, între staţiile Banu Mare şi Crivadia, pe firul II”, a anunţat CFR.

Trenurile staţionate au fost reînscrise în circulaţie.

„Cele 2 trenuri de călători, care au staţionat temporar în gările Băniţa (IR 1823) şi Pui ( R 2710) au fost reînscrise în circulaţie”, a precizat CFR.

Un tren de marfă al unei companii private s-a stricat sâmbătă la intrare în Baru Mare şi a blocat o arteră feroviară.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat anterior că traficul feroviar de călători a fost întrerupt pe relaţia Baru Mare - Crivadia, din cauza unui tren privat de marfă care, la intrare în staţia Baru Mare, şi-a rupt pantograful şi a provocat un deranjament major la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, pe ambele fire de circulaţie, între cele două staţii.

Personalul feroviar al SRCF Timişoara a intervenit cu drezina pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate, inclusiv a liniei de contact.

Trenurile IR 1823, care circulă în relaţia Bucureşti - Arad, şi R 2710, care circulă pe relaţia Simeria - Petroşani, au fost oprite temporar în gările Băniţa şi Pui, pentru a se asigura accesul drezinei pantograf, a mai transmis CFR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO