Auto

Cum arată primul Duster cu tuning - GALERIE FOTO

Cum arată primul Duster cu tuning

Cum arată primul Duster cu tuning

16.08.2010, 14:05 576

Elia AG, tunerul german specializat pe modelele Dacia, Renaultşi Nissan, a lansat în vara aceasta primele elemente de tuningdestinate SUV-ului Duster. În ceea ce priveşte designul Eliapropune trei tipuri de jante din aliaj - unul de 16 inchi, "EliaVentis" cu un preţ de aproape 110 euro janta şi două de 18 inchi -Elia Opal II cu finisare pe negru, cu un preţ de 185 euro pentru ojantă şi Elia Opall II argintii (169 euro). Astfel, Duster esteprimul model Dacia care poate fi echipat cu jante de până la 18inchi - dimensiune întâlnită de obicei la maşinile sport sau celede lux din segmentele superioare. În plus, la capitolul design Eliamai oferă şi un ornament pentru evacuare şi huse din pieleartificială pentru interior.

În ceea ce priveşte creşterea puterii motorului diesel 1,5 dCide 110 CP Euro 5, Elia oferă un chip tuning de tip "plug'n play" cuun preţ de aproape 600 de euro, prin care se câştigă 12 CP şi 25 Nm- astfel Duster va ajunge la o putere de 122 CP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO