Auto

Cum va arăta Dacia Sandero facelift în 2013

Cum va arăta Dacia Sandero facelift în 2013

Autor: Bogdan Alecu

16.12.2010, 11:38 873

Francezii de la AutoJournal prezintă primele imagini cu viitorulSandero facelift, modelul de clasă mică al constructorului autohtonşi cel mai bine vândut pe piaţa franceză, la egalitate cu SUV-ulDuster.

La nivelul părţii frontale se distinge prin noi elemente cromate şio grilă a radiatorului de tip "single frame" care aminteşte deAudi. În ceea ce priveşte gama de motorizări nu s-au anunţat încănoutăţi, singura modificare adusă în prezent fiind trecerea de lastandardele de poluare Euro 4 la cele Euro 5, ceea ce a adus şicreşterea puterii de la 85 la 90 CP şi de la 70 la 75 CP.

Potrivit declaraţiilor lui Mihai Bordeanu, directorul demarketing pentru mărcile Renault şi Dacia pe piaţa locală, Sanderofacelift va fi lansat fie la finele lui 2012, fie la începutul lui2013, la cinci ani de la prezentarea oficială a modelului laSalonul Auto de la Geneva. Până atunci, modelul dispune în prezentde o ediţie limitată realizată în colaborare cu operatorul detelefonie mobilă Orange, iar în a doua parte a anului viitor vaurma o altă ediţie limitată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO