Dacia a investit în reţeaua de dealeri auto ca să evite problemele de finanţare

14 dec 2015 Autor: Bogdan Alecu

Viorel Asaftei, directorul reţelei de dealeri Dacia şi Renault: Majoritatea dealerilor au mers bine, nu avem decât mici probleme financiare în oraşele mai mici. Am avut un singur dealer cu probleme financiare. Am făcut multe acţiuni care să sprijine reţeaua precum investiţiile realizate de noi

Concentrarea vânzărilor pe flote şi maşini către persoane juridice a pus şi în 2015 o presiune mai mare asupra dealerilor de pe piaţa locală, iar centrele mai mici din oraşele secundare simt în continuare presiunea volumelor mici, pe măsură ce flotele sunt livrate cu precădere în oraşele mari.
 
Pentru a suporta o parte din această presiune, Dacia a investit prin Renault Commercial Roumanie (RCR), divizia de vânzări a Grupului Renault direct în centrele auto.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.12.2015

 
Cuvinte cheie:
dealeri
, dacia
, retea
, auto
, evitare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide