Auto

Maşinile de lux ale poliţiei din Dubai. Cei mai „ghinionişti” poliţişti conduc un BMW. Galerie Foto

Maşinile de lux ale poliţiei din Dubai

Maşinile de lux ale poliţiei din Dubai

Autor: Cătălina Butan

19.05.2013, 17:21 6742

Reputaţia Dubai-ului pentru extravaganţă şi lux se aplică şi pentru forţele de poliţie, a căror flote includ maşini care valorează chiar şi mai mult de un milion de dolari, scrie Business Insider.

Poliţia din Dubai şi-a modernizat recent flota de maşini, iar costurile se pare că nu au fost nicio problemă. Lamborghini, Ferrari, Mercedes-Benz,  Aston Martin sunt doar câteva dintre modelele cu care poliţiştii din Dubai vor circula pe străzile metropolei.

O maşină cu două locuri nu este însă atât de practică. Unde încap suspecţii în arest? Poliţia din Dubai a declarat însă că maşinile extravagante vor servi la patrulare şi nu vor fi folosite neaparat la curse de urmărire de mare viteză.

“Nu am depăşit niciodată viteza regulamentară pe autostradă”, a spus şeful poliţiei din Dubai, Mariam Al Kaabi. Potrivit unei postări pe Twitter ale acestuia, maşinile au fost alese pentru ca poliţia să aibă o relaţie „cu stil” cu oamenii.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO