Auto

Ministrul Mediului, la ZF Live: Românii care deţin Volkswagen nu vor achita nicio taxă suplimentară. Aceasta va fi imputată producătorului. Vom cere despăgubiri VW

02.10.2015, 12:29 1321

Statul român va cere despăgubiri de la Volkswagen. Atâta timp cât cetăţeanul român a cumpărat o maşină de bună credinţă, a plătit o sumă extrem de mare pentru această firmă, nu este normal ca taxa de mediu să o recuperăm de la persoanele fizice, a declarat la ZF Live Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului. 

”Taxa de mediu o vom recalcula şi o vom imputa producătorului sau reprezentantului companiei respective. Românii nu au de ce să plătească această taxă suplimentară. Este atributul celor care au înşelat actualul proprietar, care a fost de bună credinţă”, a adăugat ministrul. 

În primul rând că sunt două lucruri diferite: faptul că au fost înşelaţi proprietarii şi trebuie să calculăm diferenţa de taxă de mediu şi trebuie să dăm şi o amendă producătorului, tot pentru înşelătorie.

Noi teste proprii nu putem face, lucrul acesta poate să îl facă RAR-ul. Noi putem să ne dăm suportul pentru alte lucruri pe car le va cere RAR-ul. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO