Auto

Renault prezintă Captur, primul crossover de clasă mică al francezilor - Galerie FOTO

Renault prezintă Captur, primul crossover de clasă mică al francezilor

Renault prezintă Captur, primul crossover de clasă mică al francezilor

Autor: Bogdan Alecu

13.01.2013, 14:10 1035

În cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie Renault va lansa noul Captur, un crossover de clasă mică proiectat pentru spaţiul urban, proiectat pe baza platformei lui Clio. Astfel, pentru prima dată de când a fost lansat modelul Dacia Sandero Stepway în 2009, Renault lansează un model care ar intra în competiţie directă cu acesta.

Dotările de serie ale noului model includ card mâini libere, asistenţă la demarajul în rampă, cameră şi senzor de parcare

pentru marşarier şi nu în ultimul rând Renault R-Link, tableta multimedia integrată şi conectată. în plus, Captur este echipat cu un sistem audio cu 6 difuzoare, Bluetooth şi audio-streaming, sistem audio Arkamys şi sistem de navigaţie.

Cel mai probabil noul model va fi disponbil pe piaţa locală începând cu vara acestui an, iar preţul de pornire estimat este la circa 15.000 de euro.

Odată cu prezentarea noului model la Geneva vor fi comunicate şi primele informaţii tehnice despre noul model cu privire la motorizări şi dacă va fi sau nu disponibil cu tracţiune integrală.

Captur va intra în competiţie atât cu Dacia Sandero Stepway cât şi cu Nissan Juke, primul model pe segmentul crossoverelor de clasă mică, Opel Mokka şi Chevrolet Trax.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO