Ryanair zboară spre 2,9 milioane de pasageri în România, un plus de 60%. „Iulie a fost o lună record“

24 aug 2017 Autor: Mădălina Panaete

Compania aeriană low-cost se află pe locul patru ca număr de pasageri transportaţi pe rutele din şi spre România, după Wizz Air, Blue Air şi Tarom, conform datelor ZF.

Ryanair, cea mai mare com­panie aeriană din Europa, estimează un trafic de peste 2,9 milioane de pasageri pe rutele de pe cele patru aeroporturi pe care le operează pe plan local în anul fiscal 2018 (aprilie 2017- martie 2018), ceea ce reprezintă un avans de peste 60% faţă de anul fiscal anterior.

„Iulie a fost o lună record pentru Ryanair, cu un grad de ocupare ce a crescut cu un punct procentual, până la 97%. Rutele româneşti ale Ryanair sunt aliniate la performanţa medie a întregii reţele. Bucureşti / Timişoara – Londra, Bucureşti – Milano, Bucureşti - Berlin, Bucureşti – Timişoara şi Bucureşti – Roma sunt în topul celor mai performante rute atât din punctul de vedere al gradului de ocupare, cât şi al traficului rezultat“, a declarat pentru ZF Denis Barabaş, sales & marketing executive România & CEE în cadrul Ryanair.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.08.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Ryanair
, pasageri
, romania
, record
, companie aeriana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide