Auto

Salonul Auto Internaţional Bucureşti nu va avea loc nici în 2011

Salonul Auto Internaţional Bucureşti nu va avea loc nici în 2011
21.10.2010, 16:28 32

Salonul Auto Internaţional Bucureşti (SIAB) nu va avea loc niciîn 2011, după ce a fost anulată şi ediţia din 2009, din cauzaabsenţei fondurilor necesare, a declarat pentru MEDIAFAX ConstantinStroe, membru al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor deAutomobile (APIA), scrie Mediafax Business.

Brent Valmar, directorul general al Porsche România şivicepreşedinte APIA, a spus că anunţul oficial referitor la o datăde desfăşurare a SIAB va fi făcut saptămâna viitoare, dupăîncheierea adunarii generale OICA (Organizaţia Internaţională aConstructorilor Auto).

Şeful Porsche România, importatorul mărcilor grupuluiVolkswagen, a precizat că a decis împreună cu reprezentanţiicompaniei germane să nu participe la eventuale saloane auto pe planlocal în 2011, din considerente financiare.

Ultimul SIAB a avut loc în anul 2007, în luna octombrie, într-olocaţie amenajată în apropierea Aeroportului Otopeni. Citi]i maimult despre SIAB pe www.mediafax.biz

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO