Auto

Sens giratoriu pentru Ford la Craiova

Sens giratoriu pentru Ford la Craiova

Foto Silviu Matei

Autor: Mediafax

05.07.2012, 00:00 1186

Uzina Ford din Craiova va beneficia de un sens giratoriu la ieşirea pe poarta fabricii, care să înlesnească drumul camioanelor de mare tonaj spre drumurile naţionale, autorităţile locale considerând că o intersecţie simplă nu putea rezolva problema.

Astfel, autorităţile craiovene au decis împreună cu reprezentanţii Ford că este necesară construirea unui sens giratoriu chiar la poarta fabricii.

Sistematizarea circulaţiei la ieşirea din fabrica Ford era o prerogativă pe care autorităţile craiovene erau obligate să o rezolve, conform contractului cu constructorul de maşini. În condiţiile în care o intersecţie, chiar şi semaforizată, ar fi strangulat circulaţia în zonă, a fost luată decizia implementării unui sens giratoriu în zona respectivă.

Acest lucru a fost convenit după ce s-a stabilit că atunci când producţia Ford va atinge capacitatea maximă, pe poarta uzinei va ieşi un camion de mare tonaj încărcat cu maşini la fiecare şapte minute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO