Top zece cele mai aglomerate rute de pe aeroportul Otopeni: podiumul, exclusiv extern

12 sep 2017 Autor: Simona Tatu

Cluj-Napoca este singurul oraş din Romania care se află printre prin­cipalele zece destinaţii către care decolează avioanele de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală în primul semestru din acest an, potrivit da­telor Companiei Naţio­nale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Peste 200.000 de pasageri au zburat de la Bucureşti la Cluj-Napoca în primul se­mestru din acest an, arată sursa citată.

Topul celor mai tranzitate rute este dominat de destinaţii din ţări precum Marea Britanie, Italia, Belgia sau Franţa. Londra a fost din nou destinaţia aleasă de cei mai mulţi pasageri, circa 600.000 de pasa­geri - au plecat din Bucureşti către această destinaţie. Competiţia dintre compa­niile aeriene a devenit din ce în ce mai acerbă în condiţiile în care în Marea Britanie lucrează 140.000 de romani, iar Londra este o destinaţie de vacanţă aleasă de tot mai mulţi romani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Otopeni
, aeroportul otopeni
, top
, exclusiv
, podium
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide