Bănci și Asigurări

Andei Benghea-Mălaie devine director executiv în cadrul Ernst & Young

Autor: Anelis Baciu

17.06.2013, 19:21 179

Andei Benghea-Mălaie, fost membru în consiliul de administraţie şi CEO al Transelectrica a fost desemnat să conducă echipa pentru îmbunătăţirea performanţei din cadrul companiei de consultanţă Ernst & Young.

Mălaie, care are o experienţă de 10 ani în domeniul serviciilor profesionale dedicate companiilor multinaţionale şi locale va avea ca obiectiv extinderea portofoliului de clienţi, precum şi gama de servicii oferite de departamentul de asistenţă în afaceri.

„Observăm o nevoie în creştere de servicii integrate de consultanţă în rândul clienţilor noştri, iar în acest context, Andrei va contribui la optimizarea şi diversificarea serviciilor de asistenţă în afaceri, prin integrarea ofertei existente la nivelul ariilor de expertiză cu cea specifică din industriile noastre prioritare”, a afirmat Saulius Adomaitis, partener şi lider al departamentului de asistenţă în afaceri al Ernst & Young România.

Mălaie a activat atât în mediu privat, în cadrul unor companii precum McKinsey şi Rennaissance Advisors, dar şi în sectorul public, unde a ocupat funcţiile de şef de cabinet în cadrul Ministerului Fiananţelor Publice, membru al consiliilor de administraţie al Impriemeriei Naţionale, Loteriei Române, CFR, Româniafilm şi Fondul Proprietatea. El a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor în limbi străini din cadru ASE Bucureşti şi deţine o diplomă MBA din partea INSEAD.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO