Bănci și Asigurări

BCR lansează George Junior prin care copii de 7-13 ani pot avea gratuit propriul cont bancar, acces la digital banking, 100% online

BCR lansează George Junior prin care copii de 7-13 ani...

Autor: Claudia Medrega

15.09.2023, 00:04 275

BCR a anunţat lansarea George Junior, un pachet de servicii dedicat copiilor între 7 şi 13 ani, accesibil chiar şi 100% online, ce oferă acces la un cont bancar, la platforma de banking George şi la un card personalizat pe numele lor.

Costurile pentru George Junior sunt de 0 lei pe toată linia de servicii: administrare cont, plăţi la comercianţi, retrageri de la orice bancomat din ţară sau străinătate, precum şi aplicaţia George.

Livrarea cardului copilului este, de asemenea, gratuită până pe 30 noiembrie 2023, iar părintele poate avea acces gratuit la două carduri suplimentare ataşate contului copilului. George Junior se adaugă la portofoliul de produse şi servicii financiare pentru tineri al BCR accesibile 100% digital şi care include George Kids, pentru copii între 0 şi 6 ani, George Young, disponibil pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 17 ani şi George Students, pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 21 ani.

„Prin George Junior, copiii pot învăţa cum să devină independenţi în gestionarea responsabilă a banilor. Procesul pentru deschiderea unui cont pentru copii este gândit să fie cât mai simplu pentru părinţi. În plus, aceştia au control deplin asupra cheltuielilor realizate de copil, având posibilitatea de a monitoriza tranzacţiile, de a bloca cardul şi de a seta limite personalizate pentru cardul copilului. Tot ca măsură de protecţie pentru banii copiilor, ei pot opera tranzacţii doar pe 3 canale: la bancomat, online şi în magazine, cu reguli şi limite clare stabilite de părinte", spune Vlad Huţuleac, director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO