Bănci și Asigurări

BCR şi-a făcut portal cu activele scoase la vânzare în urma executărilor silite

Autor: Razvan Voican

25.01.2011, 15:37 1570

BCR, cea mai mare bancă, a înfiinţat un portal pe care suntafişate bunurile pe care le scoate la vânzare în cadrulprocedurilor de recuperare a creanţelor din credite neperformanteprin executare silită, dar şi prin vânzări "amiabile".

Portalul cuprinde secţiuni cu toate categoriile principale deactive: de la autovehicule şi clădiri, până la proprietăţiindustriale şi chiar staţii de carburanţi.

Pentru majoritatea activelor sunt postate şi fotografii. BCR arela vânzare în prezent două mini-hoteluri, dintre care unul înEforie Nord, patru pensiuni, sau cinci staţii de tip peco şi patruproiecte rezidenţiale.

"vanzari.bcr.ro" şi"vanzari.brd.ro", portalurile de executări silite ale primelor douăbănci de pe piaţă

Cel mai valoros proiect rezidenţial executat silit este unansamblu de 7 case de vacanţă din Predeal, cu preţul de pornire de19,2 mil. lei (circa 4,5 mil.euro). De asemenea, BCR vinde în ClujNapoca 6 blocuri de câte două etaje, cu 40 de apartamente, pentrucare cere 11,23 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO