Bănci și Asigurări

Brokerul cumpărat de cehii de la Renomia aşteaptă vânzări de 20 mil. euro până la finalul anului

Brokerul cumpărat de cehii de la Renomia aşteaptă...

Autor: Anelis Baciu

07.11.2016, 00:05 567

Brokerul de asigurări SRBA, deţinut de cehii de la Renomia, estimează că va ajunge la circa 20 mil. euro prime intermediate până la fi­nalul anului 2016, în condiţiile în care în intervalul ianuarie-sep­tem­brie din acest an a vândut asi­gu­rări în valoare de 14 mil. euro. Rezultatele la nouă luni în ceea ce pri­veşte pri­me­le inter­me­diate sunt peste ce­le afe­rente între­gu­lui an 2015, când Re­nomia SRBA a vândut asi­gu­rări în valoare de 13,1 mil. euro.

 
„Urmăm cu atenţie stra­te­gia stabilită la începutul anului şi ne concentrăm în egală mă­su­ră atât pe inter­me­dierea pro­du­selor corpo­rate, cât şi pe con­so­li­da­rea reţelei de vânzări, dez­vol­tăm cu paşi siguri di­vizia de asigurări agricole. Pe o piaţă de inter­me­diere imprevizibilă şi tulbure în ultimul timp, sta­bilitatea rămâne însă unul dintre cele mai im­por­tante obiective“, a afirmat Gheorghe Grad, coun­try manager pentru România al Renomia SRBA.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO