Bănci și Asigurări

CEC Bank dă firmelor credite de investiţii cu dobanzi scăzute pană la finalul lunii iunie

CEC Bank dă firmelor credite de investiţii cu dobanzi...

Autor: Mediafax

07.03.2017, 00:00 416

CEC Bank prelungeşte pană la finalul lunii iunie campania promoţională la creditele de investiţii în lei destinate firmelor. 

Campania vizează creditul pentru investiţii, linia de credite pentru investiţii standard, creditele dedicate finanţării proiectelor de investiţii prin fonduri europene şi creditele de investiţii din surse atrase de la Banca Europeană de Investiţii (BEI).

"Extinderea campaniei promoţionale la creditele de investiţii în lei destinate persoanelor juridice reprezintă un nou demers realizat de CEC Bank cu scopul de a susţine activ proiectele de dezvoltare a IMM-urilor din Romania, oferindu-le acces la produse de finanţare avantajoase,  adaptate nevoilor acestora", a declarat Radu Gheţea, preşedinte director general al CEC Bank.

Produsele incluse în campanie beneficiază de: reducerea marjelor de dobandă - dobanzi începand cu 3,10%, eliminarea comisionului de analiză pentru solicitările de refinanţare, extinderea perioadei de creditare pană la 15 ani pentru unele produse sau includerea în soldul creditelor a comisioanelor de refinanţare. Clienţii CEC Bank beneficiază de consultanţă gratuită în ceea ce priveşte pregătirea documentaţiei de accesare a creditelor. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO