Bănci și Asigurări

Ministerul Finanţelor: Lista scurtă pentru boardul CEC Bank va cuprinde între 18 şi 45 de candidaţi

Ministerul Finanţelor: Lista scurtă pentru boardul CEC...

Autor: Claudia Medrega

02.02.2017, 00:05 647
Procesul de recrutare a membrilor con­siliu­lui de administraţie al CEC Bank, singura bancă de top 10 aflată în portofoliul statului, „se află în prezent în desfăşurare“, iar lista scurtă a can­didaţilor pentru cele no­uă poziţii de membri ai boardului băncii ur­mează să cuprindă între 18 şi 45 de persoane, po­trivit informaţiilor transmise de Minis­terul Finanţelor.
 
„Având în vedere că în acest stadiu al pro­cesului de selecţie dosarele de can­di­datură sunt gestionate şi evaluate de ex­pertul independent, numărul total al aces­tora va fi cunoscut de MFP în mo­mentul transmiterii de către expert a listei lungi a candidaţilor. Lista scurtă va cuprinde un nu­măr cu­prins între 18 şi 45 de candidaţi“, a trans­mis Ministerul Finanţelor la solicitarea ZF.
 
Cei nouă membri ai consiliului băn­cii de stat CEC Bank urmează să fie se­lec­taţi de un expert independent, respectiv firma de executive search Transearch.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO