Cine au fost directorii generali ai Carpatica Asig, oamenii care ieşeau în faţă în timp ce Carabulea făcea jocurile de culise

8 mar 2016 Autor: Anelis Baciu

Maria Coşa, Mariana Flucuş, Marian Mîrzac, Ina Crudu, Sergiu Loghin şi Liviu Stoicescu sunt directorii generali care au condus Carpatica Asig în ultimii 11 ani şi care au dus practic compania la un pas de faliment. Cei şase executivi au fost de fapt oamenii care ieşeau în faţă în timp ce  Carabulea, proprietarul Carpatica Asig, făcea jocurile de culise.

Jumătate din oamenii care s-au perindat la conducerea executivă şi în consiliul de administraţie al Carpatica, care avea un sistem dualist de conducere lăsând impresia unui management profesionist, au ajuns acum să fie anchetaţi penal sau chiar reţinuţi.

Liviu Stoicescu, director general al Carpatica Asig din august 2015, împreună cu Angela Toncescu, preşedintele consiliului de administraţie şi alţi membri ai consiliului, Georgeta Crideanu şi Maria Coşa, dar şi Gheorghe Năsaru sunt cele mai recente nume care au apărut pe lista procurorilor DIICOT.

Liviu Stoicescu, Angela Toncescu şi Gheorghe Năsaru plătesc cu libertatea complicitatea în afacerile murdare ale Carpatica Asig după ce Tribunalul Sibiu a dispus sâmbătă arestarea acestora pentru 30 de zile.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Carpatica Asig
, directori
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide