Bănci și Asigurări

Clienţii Bancpost cu credite ipotecare în franci pot cere conversia în lei

Clienţii Bancpost cu credite ipotecare în franci pot...

Autor: Anelis Baciu

14.09.2015, 00:00 839

Bancpost, subsidiara locală a grupului elen Eurobank, propune clienţilor cu credite ipotecare în franci elveţieni conversia în lei, fără costuri de administrare a împrumutului sau de analiză. Cursul de schimb luat în calcul va fi cel de la data realizării conversiei, iar în primii trei ani dobânda va fi de 1,5% pe an.

După această perioadă banca va percepe o dobândă individualizată variabilă formată din marja fixă şi indicele Robor. Bancpost va chema clienţii care au credite în franci elveţieni garantate cu ipotecă în sucursale în perioada următoare pentru prezentarea ofertei de conversie.

Banca are circa un milion de clienţi pe piaţa locală şi o reţea teritorială formată din 148 de unităţi şi 7 centre de afaceri. Pe lângă Bancpost, şi Volksbank, banca preluată de Banca Transilvania, mai are o ofertă de conversie care se adresează tuturor clienţilor cu credite în franci.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO