Bănci și Asigurări

Divizia de investments a Băncii Transilvania a devenit acţionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicaţiei Pago

Divizia de investments a Băncii Transilvania a devenit...
31.10.2017, 14:29 4682

BT Investments, companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a devenit acţionar al companiei Timesafe, dezvoltatorul aplicaţiei de plăţi Pago. Tranzacţia a fost intermediată de BT Capital Partners, cel mai mare broker de retail din România şi de DLA Piper, conform celui mai recent comunicat al băncii.

 “Această investiţie, fiind vorba de un start-up, este o premieră pentru Grupul Financiar Banca Transilvania. Este încă un pas pe care BT îl face pentru susţinerea antreprenorilor şi încurajarea digitalizării”, a spus Ömer Tetik, director general al Băncii Transilvania. 

„Parteneriatul cu Banca Transilvania ne va permite să acceleram dezvoltarea aplicaţiei Pago. Investiţia va fi folosită în special pentru dezvoltările tehnice ale produsului şi pentru adăugarea de noi furnizori şi noi tipuri de plăţi, în beneficiul utilizatorilor nostri. Multumim managementului BT pentru increderea acordata, apreciem ajutorul de pana acum si suntem convinsi ca impreuna putem sa facem din Pago una dintre cele mai utilizate aplicatii de plati din Romania. Multumim, de asemenea, echipelor de la BT Capital Partners si DLA Piper, pentru contributia la finalizarea tranzactiei”, a declarat Adrian Cighi, cofondator Pago.

Timesafe este dezvoltatorul Pago, aplicatie destinata gestionarii si platii facturilor de utilitati, incarcarii electronice a cartelelor preplatite si plata rovinietelor. Proiectul este dezvoltat in parteneriat cu Banca Transilvania si Mastercard.

Pago este singura aplicatie din Romania prin care poate fi efectuata plata tuturor facturilor lunare, cu cardul, dintr-un singur cont. Pago simplifica plata online a facturilor prin conectarea conturilor online sau scanarea codului de bare de pe facturile a peste 40 de furnizori de utilitati.

Tranzacţia a fost intermediată de BT Capital Partners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania şi membru exclusiv în România al Oaklins, şi de casa de avocatură DLA Piper.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO