Bănci și Asigurări

Fugaciu, Marsh: Sunt companii care plătesc lunar între 10 şi 20 de euro pentru asigurarea privată a fiecărui angajat

Cristian Fugaciu, directorul general al Marsh

Cristian Fugaciu, directorul general al Marsh

Autor: Anelis Baciu

21.09.2015, 00:06 726
Companiile din piaţa locală sunt tot mai interesate de achiziţionarea de asigurări de sănătate pentru angajaţi în detrimentul abonamentelor oferite de clinicile medicale care nu sunt deductibile fiscal şi care acoperă mai puţine riscuri, spune Cris­tian Fugaciu, directorul general al Marsh, cel mai mare broker de asigurare corporate cu afaceri de circa 300 mil. lei anual.
 
„De trei ani piaţa de asigurări de sănătate a început să crească, sunt câţiva asigurători care au investit semnificativ pe acest segment. Piaţa este încă la început, dar are un potenţial foarte mare. Companiile sunt din ce în ce mai interesate de poliţele de asigurare de sănătate şi decid să renunţe la abonamente pentru că acestea nu sunt deductibile fiscal şi pentru că asigurările de sănătate aduc mai multe beneficii angajaţilor“, a declarat Fugaciu pentru ZF.
 
El spune că pentru fiecare angajat o companie plăteşte în medie între 10 şi 20 de euro lunar pentru asigurarea de sănătate, însă în funcţie de structura programului de asigurare şi numărul de angajaţi  primele pot varia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO