Bănci și Asigurări

Gabriel Zbârcea, casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii: Investitorii se uită către România, randamentele sunt mai bune decât în Vest

Gabriel Zbârcea,managing partner Ţuca Zbârcea & Asociaţii

Situaţia din piaţa de fuziuni şi achiziţii se reflectă şi în piaţa avocaturii de business unde vedem proiecte mai puţine şi competiţie tot mai mare. Apar tot mai multe firme mici şi medii cu potenţial.

Gabriel Zbârcea,managing partner Ţuca Zbârcea & Asociaţii Situaţia din piaţa de fuziuni şi achiziţii se reflectă şi în piaţa avocaturii de business unde vedem proiecte mai puţine şi competiţie tot mai mare. Apar tot mai multe firme mici şi medii cu potenţial.

Autor: Cristina Roşca

15.02.2018, 20:30 612

„Piaţa de M & A este fragmentată şi cred că tranzacţii mici şi medii vor continua să se încheie în anii ce vor urma. Sunt fonduri care fac exit din România, dar şi fonduri care tatonează piaţa pentru o intrare.”

„Creşterea PIB-ului României a fost uriaşă în 2017, creşterea va continua şi anul acesta. Printre avantajele Româ­niei aş aminti şi faptul că suntem a şaptea ţară din UE ca populaţie şi a noua ca suprafaţă. Suntem astfel a doua piaţă majoră de desfacere din Europa Centrală şi de Est”, spune Gabriel Zbârcea, managing partner al casei de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de avocatură de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO