Bănci și Asigurări

Garanti BBVA lansează o nouă versiune a site-ului în care a inclus mai multe funcţionalităţi

Garanti BBVA lansează o nouă versiune a site-ului în...

Autor: Mircea Nica

19.04.2023, 00:00 108

Garanti BBVA a lansat o nouă versiune a site-ului, odată cu aniversarea de 25 de ani a băncii, care include noi funcţionalităţi printre care un motor de căutare mai dinamic, un calculator de credite care a fost refăcut şi îmbunătăţit şi o nouă interfaţă, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii. Site-ul a fost creat în aşa fel încât să răspund perfect atât în varianta pentru desktop, cât şi pentru dispozitivele mobile şi le permite utilizatorilor să aibă o experienţă cât mai plăcută, indiferent de varianta pe care o accesează. De asemenea, căutarea de ATM-uri sau agenţii are o interfaţă îmbunătăţită, care permite localizarea rapidă a acestora, au mai transmis reprezentanţii Garanti BBVA.

Noul site va fi SEO-friendly astfel încât utilizatorilor li se vor deschide acele pagini web care le oferă informaţii relevante, în strânsă corelţaie cu subiectele pe care le caută.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO