Bănci și Asigurări

Michael Beitz revine la BCR în poziţia de Vicepreşedinte de Risc

Michel Beitz, fost Vicepreşedinte de Risc şi Workout al BCR în intervalul 2010 – 2014

Michel Beitz, fost Vicepreşedinte de Risc şi Workout al BCR în intervalul 2010 – 2014

Autor: Cristina Bellu

29.11.2017, 13:18 502

Michel Beitz, fost Vicepreşedinte de Risc şi Workout al BCR în intervalul 2010 – 2014, revine în cadrul instituţiei unde va prelua rolul şi responsabilităţile de Vicepreşedinte de Risc de la 1 ianuarie 2018.  

El îl va înlocui pe Bernd Spalt , în prezent Vicepreşedinte de Risc al BCR (CRO), care va deveni Vicepreşedinte de Risc al Erste Bank Austria şi totodată al patrulea membru al Comitetului Executiv al băncii. În plus, pe lângă funcţia de CRO al Erste Bank Austria, Bernd Spalt va coordona şi toate aspectele care ţin de managementul strategic al riscurilor la nivelul Erste Group. 

„Mă bucură întoarcerea în BCR a lui Michael Beitz, ca veteran al echipei noastre. Am lucrat împreună în circumstanţe pline de provocări, în cadrul programului de restructurare a BCR, în care şi-a dovedit vasta experienţă şi a avut o contribuţie importantă.(...)”, spune Sergiu Manea, CEO al BCR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO