Bănci și Asigurări

NN Asigurări de Viaţă a intrat pe piaţa asigurărilor private de sănătate

NN Asigurări de Viaţă a intrat pe piaţa asigurărilor...

Autor: Indira Crasnea

07.04.2016, 11:17 1673

"Asigurarea de Sănătate NN oferă clienţilor o soluţie completă pentru protecţia sănătăţii lor şi a celor dragi în situaţii care presupun spitalizare sau intervenţie chirurgicală ca urmare a îmbolnăvirii sau accidentelor. De asemenea, noul produs include şi o componentă opţională de prevenţie care asigură un control medical anual complet, până la 12 consultaţii generale sau de specialitate şi reduceri între 20% şi 70% pentru consultaţiile sau investigaţiile care depăşesc beneficiile acoperite, în funcţie de tipul pachetului ales", se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, asiguraţii au la dispoziţie un medic specialist accesibil non-stop la telefon pentru sfaturi medicale.

Suma maximă asigurată prin Asigurarea de Sănătate NN este de 100.000 de lei pe an şi acoperă, prin decontare directă, cheltuieli medicale care pot apărea în cazul spitalizării şi intervenţiilor chirurgicale din accident sau îmbolnăvire, efectuate în spitalele private din reţeaua NN.

Clienţii au posibilitatea să acceseze servicii medicale inclusiv în spitalele private din afara reţelei, din România şi din străinătate, precum şi în spitalele publice, costurile fiind acoperite în proporţie de 80%, în limita anumitor sume în funcţie de tipul serviciilor medicale necesare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO