Bănci și Asigurări

Omniasig: Suma asigurată este de 50.000 de dolari în cazul agenţiei de turism Funtrip intrată în insolvenţă

Omniasig: Suma asigurată este de 50.000 de dolari în...

Autor: Mediafax

17.02.2017, 00:00 207

Compania Omniasig, asigurătorul agenţiei de turism Funtrip, care nu şi-a mai îndeplinit obligaţiile faţă de clienţii care îşi achitaseră serviciile turistice, îi anunţă pe cei păgubiţi cum să procedeze ca să-şi recupereze banii, susţinând că suma asigurată este de 50.000 de dolari americani. Agenţia de turism Funtrip World, care promova online sejururi în destinaţii exotice, la tarife de câteva mii de euro, şi-a anunţat turiştii că intră în insolvenţă şi că nu le va mai onora vacanţele.

„Confirmăm ca Agenţia FUNTRIP SRL a încheiat cu societatea noastră o poliţă de asigurare privind rambursarea cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de turist în cazul insolvabilităţii sau falimentului agenţiei de turism, poliţa fiind valabilă în perioada 03.03.2016, iar suma asigurată fiind de 50.000 de dolari americani, în conformitate cu prevederile legale“, se arată în răspunsul trimis de compania de asigurări Omniasig.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO