Bănci și Asigurări

OTP Bank creşte suma maximă pentru un credit de nevoi personale de la 100.000 lei, la 120.000 lei

OTP Bank creşte suma maximă pentru un credit de nevoi...

Autor: Mircea Nica

24.08.2021, 15:21 415

OTP Bank, subsidiara de pe piaţa românească a celui mai mare grup bancar din Ungaria, a decis să crească suma maximă care poate fi acordată, prin intermediul unui credit de nevoi personale, în lei, de la 100.000 lei, la 120.000 lei, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii băncii. Această nouă sumă maximă este valabilă şi pentru refinanţări.

“În continuare, avem în plan investiţii constante în dezvoltarea portofoliului de produse şi servicii oferite în sucursală şi 100% online, atât clienţilor persoane fizice, cât şi juridice”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, OTP Bank România.

Creditul de nevoi personale poate fi acordat pe o perioadă de maximum 5 sau 10 ani, exclusive pentru refinanţarea creditelor acoradte înainte de 8 iulie 2020, cu o dobândă între 7,99% şi 11,99% pe an, niveluri valabile în condiţiile încasării venitului lunar în contul deschis la OTP Bank. Dobânda este fixă şi se stabileşte la acordarea creditului în funcţie de profilul financiar al clientului şi nu se modifică pe toată durata creditului.

De asemena, nu există comisioane pentru analiza creditului, comisioane lunare pentru administrarea creditului şi nici pentru deschiderea şi administrarea contului current. Creditele de nevoi personale oferite de OTP Bank pot fi accesate atât prin intermediul sucursalelor băncii, cât şi prin site-ul OTP Bank, 100% online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO