Bănci și Asigurări

Prutul SA, un producător de ulei vegetal, a semnat un acord financiar de 46,5 milioane de lei cu Eximbank

Prutul SA, un producător de ulei vegetal, a semnat un...

Autor: Roxana Rosu

05.09.2016, 12:17 448

Plafonul include o linie de credit în valoare de 40 de milioane de lei pentru asigurarea capitalului circulant în activitatea de trading cu cereale şi o linie de trezorerie pentru tranzacţii forward de 6,5 milioane de lei care să asigure companiei protecţie împotriva riscului valutar aferent activităţii de export.

"Susţinerea proiectelor din agribusiness rămâne o prioritate pentru noi, mai ales că vorbim despre un domeniu care încă oferă oportunităţi pentru dezvoltarea de afaceri solide, aşa cum este cazul companiei Prutul, una dintre puţinele business-uri antreprenoriale româneşti care se poziţionează ca un jucător de top pe acest segment. Avem experienţa multor parteneriate de succes pe acest segment, ceea ce reprezintă un indicator clar al capacităţii noastre de a propune segmentului corporate un portofoliu de produse şi servicii la un nivel competitiv de preţ, atractive pentru companiile aflate în căutarea unor soluţii de dezvoltare a afacerilor", a spus Traian Halalai, preşedintele executiv al EximBank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO