Bănci și Asigurări

Raiffeisen are 230.000 de carduri de credit

18.10.2007, 20:16 14

Raiffeisen Bank, a treia banca din sistem, avea in portofoliu 230.000 de carduri de credit la sfarsitul lunii septembrie, fata de circa 180.000 la inceputul anului.
Potrivit propriilor estimari, Raiffeisen spune ca detine cel mai mare portofoliu de carduri de credit de pe piata locala. Piata cardurilor de credit s-a dezvoltat abia in ultimii ani, insa bancherii acorda tot mai multa atentie acestui segment. In schimb, cardurile de debit (utilizate extensiv pentru plata salariilor) au fost mult mai dinamice. Raiffeisen are un portofoliu total de carduri (debit si credit) de peste 1,6 milioane de unitati, in conditiile in care are circa doua milioane de clienti individuali. "Raiffeisen Bank considera in continuare cardul de credite un produs strategic si suntem preocupati sa-l promovam ca atare", spune Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail.
Pana la sfarsitul anului Raiffeisen va avea o editie speciala pentru cardurile de credit MasterCard Standard si Gold, pentru a marca zece ani de activitate pe piata locala. Cardurile cumparate in acest interval vor avea perioada de gratie pana la 31 ianuarie 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO