Bănci și Asigurări

Şeful Impact Developer: Vrem să creştem de la 5% la 10% cota de piaţă până în 2019

Şeful Impact Developer: Vrem să creştem de la 5% la...

Autor: Liviu Popescu

29.09.2016, 13:06 470
Bartosz Puzdrowski, polonezul adus în septembrie la şefia dezvolatorului imobiliar Impact, cu 194 mil. lei capitalizare, intentionează ca în mandatul său de trei ani să crească cota de piaţă de la 5% la 10%. 
 
"Intenţionăm să achiziţionăm terenuri în Bucureşti pentru a avea 5-6 proiecte în dezvoltare pe termen mediu", a spus astazi polonezul la o conferinţă organizată de Impact. Compania intentionează de asemenea să crească mai rapid ca piată şi să înceapă construcţia la proiectele Barbu Vacarescu şi Greenfield Ghencea.
 
"Nu intentionam să intrăm pe commercial real estate, pentru companii. Urmărim concentrarea pe rezidenţial. Vindem doar apartamente, nu vindem case". 
 
Impact are în portofoliu complexul rezidential Greenfield Băneasca, unda locuiesc aproximativ 3.000 de oameni.
 
"Piaţa rezidenţială din România s-a trezit anul trecut. Piata românească este foarte ieftina. Mai este loc de creştere economică".
 
Preţul pentru un apartament de 3 camere de 70 metri patraţi în Greenfield începe de la 87.000 euro, în timp ce pentru 4 camere preţul incepe de la 117.000 euro
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO