Bănci și Asigurări

tbi bank: peste 30.000 de comenzi în platforma românescă de eCommerce Gomag au fost înregistrate prin soluţia de plată de tip Buy Now Pay Later în ultimii doi ani; valoarea coşului de cumpărături a crescut cu până la 60%

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Ionuţ Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Autor: Cristina Bellu

17.08.2023, 11:41 100

Aproape 1.000 de retaileri de pe platforma românească de eCommerce Gomag au ales în ultimii doi ani soluţia de plată aflată în portofoliul tbi bank, principalul jucător Buy Now Pay Later (BNPL) în regiune.

În paralel, peste 30.000 de comenzi au fost înregistrate prin acest instrument, iar valoarea coşului de cumpărături a crescut cu până la 60%, potrivit datelor centralizate de cele două companii. 

tbi bank a anunţat în 2021 un parteneriat cu Gomag pentru a oferi o soluţie de digitalizare all-in-one pentru retailerii offline şi online.

„Acordul cu Gomag are o influenţă majoră în creşterea retailului românesc, cu efecte benefice pentru toate părţile implicate“, spune Ionuţ Sabadac, VP merchant solutions, tbi bank. În luna iulie, tbi bank a îmbunătăţit fluxul aferent metodei de plată, care permite retailerilor să personalizeze ofertele financiare în funcţie de industrie, valoarea coşului de cumpărături şi categoriile de produse.

„Acordul cu tbi bank face parte din strategia noastră de a ne lărgi baza de clienţi şi de a sprijini retailul românesc în evoluţia sa“, adaugă Cosmin Daraban, CEO, Gomag.

TBI Bank este o bancă de tip „challenger“ din Europa de Sud-Est şi principalul jucător BNPL “buy now, pay later“ în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianţilor şi IMM-urilor, oferind finanţare şi servicii suplimentare integrate prin intermediul unei reţele largi de canale şi platforme „phygitale“.

În prezent, compania operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania şi Lituania. Prin diverse canale digitale şi parteneriate cu aproape 20.000 de comercianţi, 𝐭𝐛𝐢 are un portofoliu de 2 milioane de clienţi şi a acordat aproape 550.000 de credite în 2022.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO