Bănci și Asigurări

Un roman preia conducerea GE Money

Un roman preia conducerea GE Money
07.01.2010, 23:05 67

Americanii de la GE Money, divizia de finantari de retail agigantului General Electric, au numit un roman la conducereaoperatiunilor locale, in conditiile in care de la intrarea pe piataromaneasca, in 2006, afacerile au fost conduse de expati.

Noul CEO al GE Money este Cristian Dragos (foto), fostuldirector general al Domenia Credit, compania de credite ipotecare agrupului american. Cristian Dragos il inlocuieste pe americanul RonMalak, numit in aceasta functie in august 2007. Americanii maidetin companiile Ralfi si Motoractive Leasing, toate trei fiindcumparate in 2006 in cadrul unei tranzactii de 140 mil. euro.

La sfarsitul lui 2008 soldul creditelor acordate de GE Money pepiata locala era de 530 mil. euro.

Cristian Dragos colaboreaza cu GE Money din 2006. La inceput aocupat pozitia de director de vanzari si marketing, iar in aprilie2008 a fost promovat director general al Domenia Credit. Inprezent, cele trei companii ale grupului american functioneaza subbrandul GE Money. In prezent, americanii se pregatesc sa lanseze obanca in colaborare cu turcii de la Dogus Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO