Bănci și Asigurări

UniCredit a acordat 7,5 mil. euro pentru spitalul privat Medisprof Cancer Center din Cluj

Septimiu Postelnicu, şeful Diviziei de Retail din cadrul UniCredit Bank

Septimiu Postelnicu, şeful Diviziei de Retail din cadrul UniCredit Bank

Autor: Claudia Medrega

14.12.2017, 00:05 767
UniCredit a acordat o finanţare agregată de 7,5 mil. euro pentru construirea centrului de diagnostic şi tratament Medisprof Cancer Center din Cluj-Napoca şi pentru achiziţia de echipamente, noul spital urmând să demareze activitatea la începutul anului viitor.
 
„Avem un total de 7,5 mil. euro investiţie în acest proiect - linii de investiţii, capital de lucru, leasing şi fonduri europene - acestea sunt cele patru componente. La început, proiectul nu părea foarte uşor de structurat pentru că este un proiect amplu. În zona medicală, acesta este unul dintre cele mai complexe proiecte şi datorită tipologiei echipamentelor, pentru că avem de-a face cu tehnologie de ultimă oră. Şi cu dotările de anul viitor, acest tip de clinică va fi unicat în România“, a declarat Septimiu Postelnicu, şeful Diviziei de Retail din cadrul UniCredit Bank, care a fost prezent la Cluj la inaugurarea Medisprof Cancer Center, cel mai mare spital privat destinat tratamentelor oncologice din zona de vest a ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO