Bănci și Asigurări

UniCredit lansează o ofertă de finanţare privind achiziţionarea de sisteme independente de încălzire şi apă caldă pentru locuitorii din Galaţi

UniCredit lansează o ofertă de finanţare privind...

Autor: Cristina Bellu

28.04.2017, 12:42 243

UniCredit Consumer Financing, divizia de credite de consum a grupului UniCredit, lansează o ofertă specială de finanţare privind achiziţionarea de sisteme independente de încălzire şi apă caldă pentru locuitorii din Galaţi.

Oferta se derulează în parteneriat cu importanţi distribuitori locali de echipamente şi materiale pentru instalaţii termice şi vine în contextul în care, începând cu 1 mai, un număr semnificativ de familii sau persoane care locuiesc la apartament în Municipiul Galaţi nu vor mai fi alimentate cu energie termică în sistem centralizat.

Oferta pe care o lansăm acum pentru locuitorii din Municipiul Galaţi vine ca răspuns la o nevoie cu care aceştia se confruntă, punându-le astfel la dispoziţie o soluţie foarte eficientă din punct de vedere al costurilor şi simplu de accesat, direct în magazinele partenere”, a declarat Claudia Nica, Şef Departament Strategie Business şi Dezvoltare în cadul UniCredit Consumer Financing.

Printre magazinele partenere ale acestui proiect se numără Dedeman, dar şi comercianţi locali de profil, printre care Uniterm, Reno, Becon Instal, Instalterm sau LMS Service Instal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO