Bănci și Asigurări

Vista Bank aderă la serviciul de afişare a numelui beneficiarului (SANB) pus la dispoziţie de Transfond

Vista Bank aderă la serviciul de afişare a numelui...

Autor: Mircea Nica

10.04.2024, 00:03 133

Vista Bank se alătură, începând din luna aprilie,  băncilor din România care au aderat la Serviciul de Afişare a Numelui Beneficiarului (SANB) pus la dispoziţie de Transfond, contribuind astfel la creşterea siguranţei tranzacţiilor efectuate de clienţi prin ordine de plată electronice. Noul serviciu este oferit în mod gratuit clienţilor persoane fizice şi juridice şi este disponibil 24/7 în rândul băncilor participante în cadrul SANB, potrivit informaţiilor transmise de bancă.

„Prin aderarea la Serviciul de Afişare a Numelui Beneficiarului punem la dispoziţia clienţilor noştri un instrument suplimentar de verificare, automat şi sigur, prin care se pot asigura că plăţile lor online sunt efectuate doar către beneficiarii vizaţi. Utilitatea sa este cu atât mai mare cu cât marea majoritate a tranzacţiilor în lei iniţiate de clienţii noştri se efectuează în regim instant“, spune Raluca Dobre, director canale digitale şi transformare la Vista Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO