Bănci și Asigurări

ZF Live. Stere Farmache, Fondul Român de Contragarantare. Programul „Investeşte în Tine“: Avem o convenţie încheiată cu CEC Bank şi suntem în discuţii avansate şi cu alte bănci importante pentru a crea convenţii de garantare

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.10.2018, 19:30 246

♦ Plafonul de garantare al programului „Investeşte în Tine“ este de 300 mil. lei pentru primul an de funcţionare ♦ Rolul Fondului Român de Contragarantare este de a garanta în numele şi în contul statului 80% din valoarea creditelor acordate de bănci în cadrul acestui program.

 

Fondul Român de Contragaran­ta­re are o con­ven­ţie încheiată cu CEC Bank pentru programul „Investeşte în Tine“ şi este în discuţii avansate şi cu alte bănci importante din Româ­nia care doresc să facă parte din acest program prin care tinerii pot be­neficia de credite de studii în valoare de 40.000 de lei pe an la care dobânda este su­portată de stat, a declarat în ca­drul emi­siunii de busi­ness ZF Live Stere Far­ma­che, pre­şedintele Fon­dului Ro­mân de Contra­garantare.

Plafonul de garantare pen­tru pri­mul an de func­ţionare este de 300 mil. lei, ce­ea ce reprezintă 80% din cre­di­tele acordate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO