Burse - Fonduri mutuale

Actionarii Siretul Pascani vor sa-i traga la raspundere pe fostii directori

06.12.2009, 23:05 39
Consiliul de Administratie al producatorului de confectiiSiretul Pascani (SRT) propune actionarilor tragerea la raspunderein justitie a unor fosti directori si aprobarea unui plafon maximde credite pentru anul viitor de 6 mil. euro. Propunerile vor fidiscutate de actionarii firmei la 9 ianuarie. In sedinta respectivaactionarii vor analiza, in plus, refinantarea unei linii de creditde 1,5 mil. lei si a unei scrisori de garantie bancara de la BCR,catre CEC Bank sau alta institutie bancara. Totodata, pe ordinea dezi figureaza reinnoirea liniei de credit si a scrisorii de garantiebancara de la BCR si reinnoirea linie de credit deschisa la BRD.Firma imobiliara Scala Real Estate Iasi, controlata de o persoanafizica Roman Viorel, detine 32,97% din actiunile Siretul Pascani,in timp ce o alta societate imobiliara din Iasi, Euro ContinentalInvest, are 10,75% din titluri.

In sedinta bursiera de joi, pretul actiunilor Siretul a scazutcu 1,6%, la 0,031 lei, cotatie la care firma are o capitalizare de4,9 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO