Acţiunile Transgaz testează din nou maximele pe bursă

29 aug 2014 Autor: Ioana Tudor

Acţiunile transportatorului de gaze naturale Transgaz Mediaş (simbol bursier TGN) au urcat ieri până la preţul de 222 lei pe titlu, aproape de maximul acestui an, de 223,5 lei/unitate, atins pe 20 august.

La cotaţia de 222 lei pe titlu compania are o capitalizare bursieră de aproape 2,6 mld. lei. Avansul acţiunilor s-a diminuat însă spre finalul şedinţei, acţiunile închizând ziua la un preţ de 220 lei/unitate. Faţă de începutul anului, titlurile transportatorului de gaze au un avans de 18,7%. Acţiunile Transgaz au deschis prima şedinţă bursi­eră de anul acesta la preţul de 185,25 lei/unitate.

Acţionarii Transgaz se vor reuni în AGA pe 2 octombrie pentru a alege un nou membru în consiliul de administraţie al companiei în locul lui Andrei Rizoiu, secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului (SGG).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.08.2014

 

Cuvinte cheie:
Acţiuni
, Transgaz
, bursă
, energie
, gaze
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide