Afacerile Aerostar Bacău au crescut cu 8% în 2016, la 356 mil. lei

21 apr 2017 Autor: Cristina Bellu

Producătorul de componente pentru avioane Aerostar Bacău (ARS) a raportat pentru 2016 afaceri de 356,2 mil. lei, în creştere cu 8% faţă de rezultatele obţinute în anul anterior şi un profit net de 56,4 mil. lei, faţă de 52,2 mil. lei în 2015.

“Vânzarile Aerostar au depăşit anul trecut 356 milioane lei, profitul brut in valoare de peste 65 milioane lei a inregistrat o creştere de 10% faţă de anul anterior. Acţiunile Aerostar s-au apreciat pe bursă având la sfarsitul anului 2016 o capitalizare bursieră insemnată, cu valori apropiate de maxime istorice.”, spune Grigore Filip, directorul general al companiei.

Din cifra de afaceri realizată, Aerostar Bacău a vândut produse şi servicii pe piaţa internă de 100 mil. lei, iar la export echivalentul a 255,2 mil. lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com

Cuvinte cheie:
crestere
, aerostar bacau
, bacau
, afaceri
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide