Analiştii de la Broker Cluj cred că acţiunile Romgaz sunt subevaluate şi le recomandă la cumpărare

3 feb 2014 Autor: Adrian Cojocar

Analiştii firmei de intermediere Broker Cluj (BRK), cea mai mare firmă de brokeraj de pe bursă pe segmentul de retail, au emis re­cent o recomandare de „cumpărare“ pe acţiu­nile producătorului de gaze Romgaz Mediaş (SNG) şi văd un preţ-ţintă de 41,8 lei/acţiune.
 
„Raportat la preţul actual, preţul-ţintă oferă un potenţial de apreciere de 22,9%, astfel încât atribuim o recomandare de «cumpărare» pentru acţiunile Romgaz. De asemenea, Rom­gaz este în opinia noastră una dintre acţiunile preferate de la BVB, din mai multe motive: perspectiva îmbunătăţirii rezultatelor ca ur­ma­­re a liberalizării pie­ţei ga­zelor, lichi­di­ta­­tea foar­te bună a ac­­ţiu­ni­lor pe piaţă, ran­­da­men­tul atractiv al dividendelor şi mar­jele înal­te de ren­ta­bilitate“, spun ana­liştii de la Broker Cluj.
 
WikiZF: Profilul companiei Romgaz

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.02.2014

 

Cuvinte cheie:
romgaz
, broker
, cumparare
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide