Burse - Fonduri mutuale

Bittnet Systems a înregistrat o creştere cu 35% a veniturilor, la un an de la listare

Bittnet Systems a înregistrat o creştere cu 35% a...

Autor: Cristina Bellu

15.04.2016, 15:54 658

"În primul an de activitate pe bursă am reuşit să atingem obiectivele operaţionale propuse: extinderea echipei de vânzări, a celei tehnice, obţinerea de noi competenţe - precum Cisco Gold Certified Partner - şi lansarea de noi linii de business - precum Citrix Training Center şi ITIL Authorized Training Partner. Aceste reuşite au dus la creşterea accelerată a business-ului, creştere care ne-a plasat în ultimii ani în topurile Deloitte Fast 500 din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA)”, a declarat Mihai Logofătu, director general şi co-fondator al companiei.

Profitul operaţional al Bittnet Systems a fost de 910.000 de lei, în creştere cu 64%, iar câştigul din exploatare a avansat cu 96%, la 757.000 de lei.

"Primul an în calitate de companie publică, listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucuresti, coincide cu cel mai bun an de până acum pentru noi, din punct de vedere al rezultatelor financiare, dar şi operaţionale. Acţiunile au fost tranzacţionate într-un număr de 209 şedinţe de tranzacţionare în perioada 2015-2016, iar în total peste 8% din acţiuni şi-au schimbat proprietarii în această perioadă. Mulţumim acţionarilor care şi-au exprimat astfel sprijinul lor şicare ne confirmă încrederea în planurile comunicate, dar şi în echipa care construieşte zilnic un brand românesc de referinţă”, a spus al rândul său Cristian Logofătu, director financiar şi co-fondator al companiei Bittnet Systems.

Înfiinţată în anul 2007, compania a fost prima din domeniul IT care s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti. Principalul domeniu de activitate îl constituie desfăşurarea de training-uri IT şi furnizarea de soluţii end to end de infrastructură IT, cu tehnologii aparţinând leaderilor de piaţă cum sunt Cisco, Microsoft, Dell, VMware, HP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO