Burse - Fonduri mutuale

Broker Cluj are un nou director financiar

Broker Cluj are un nou director financiar

Autor: Ioana Tudor

21.01.2015, 00:04 647

Coralia Muraru va prelua funcţia de director financiar (CFO) al firmei de brokeraj SSIF Broker Cluj (simbol bursier BRK) în locul lui Adrian Micu, care a demisionat din motive personale, potrivit unui comunicat al societăţii publicat pe site-ul bursei de la Bucureşti.

Noul director financiar a absolvit Facultatea de Ştiinţe Eco­nomice şi Gestiunea Afacerilor la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj. Ea s-a alăturat Broker Cluj la începutul anului 2015 şi are o experienţă de peste cinci ani ca senior au­ditor. Muraru a lucrat la PricewaterhouseCoopers (PwC) şi KPMG România, unde a deţinut poziţia de deputy manager. În calitate de CFO al Broker Cluj, Muraru va moni­to­riza gra­dul de realizare a bugetului, va urmări deru­larea opera­ţiu­nilor de raportare financiară către instituţiile pieţei de capital şi către investitori şi va gestiona operaţiunile de contabilitate ge­nerală.

Acţiunile SSIF Broker au pierdut 23% pe parcursul anu­lui trecut. Titlurile societăţii erau în scădere cu 0,8% înainte de închiderea şedinţei bursiere de ieri şi se tran­zacţio­nau la pre­ţul de 1,1046 lei/unitate. La această cotaţie, Broker Cluj are o capitalizare de 35,7 mil. lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO