Finanţe personale

Brokeri: Acţiunile Electroargeş pot ajunge la maximul istoric dacă depăşesc preţul de 1 leu

6 ian 2017 Autor: Liviu Popescu

Nicu Grigoraş, director de tranzac­ţio­nare la Intercapital, consideră că dacă ac­ţiunile producătorului de aparatură elec­trocasnică Electroargeş Curtea de Argeş (ELGS) vor depăşi re­zistenţa de 1 leu, pe ter­men mediu ar putea atinge chiar maximul istoric de 1,24 lei.

Acţiunile ELGS au depăşit pragul de 1 leu chiar în a doua şedinţă de tran­zacţionare din 2017, când au fost realizate tran­zacţii de circa 161.000 de lei. Ieri, preţul unei acţiuni era de 1,135 lei, în urcare cu 5% faţă de şedinţa precedentă.

„Pe un orizont me­diu/lung titlurile Electro­ar­geş se află pe un trend ascendent înce­pând cu anul 2012”, scrie Grigoraş în raportul Puls Capital realizat de Intercapital Invest.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.01.2017

 

Cuvinte cheie:
electroarges
, maxim istoric
, actiuni
, pret
, brokeri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide