Bursa mai şi scade. Indicele BET coboară sub 8.000 de puncte pentru prima oară din iulie încoace. Faţă de maximul anului, atins pe 31 mai, indicele BET are minus 9%

8 sep 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Indicele BET, referinţa pieţei de capital de la Bucureşti, a scăzut ieri sub pragul de 8.000 de puncte pentru prima oară din luna iulie încoace, în condiţiile în care bursa locală s-a încadrat de la începutul verii pe o pantă descendentă. Indicele BET afişa ieri 7.978 puncte, în scădere cu 0,46% faţă de şedinţa precedentă. Referinţa bucureşteană s-a de­preciat cu 4,6% în ultimele zece şedinţe de tranzacţionare, perioadă care a corespuns unor controverse ce priveau sistemul bancar, cel mai lichid sector de la Bucureşti, urmate apoi de un peisaj financiar dominat de tensiunile din Peninsula Coreeană, ce au antrenat orientarea investitorilor către active de refugiu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.09.2017

 

Cuvinte cheie:
bet
, indicele bet
, puncte
, bucuresti
, scadere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide