Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Operatorul de terenuri agricole Holde Agri Invest recrutează un nou director financiar la nivelul grupului

Bursă. Operatorul de terenuri agricole Holde Agri Invest...

Autor: Cristina Bellu

11.01.2024, 09:36 690

Operatorul de terenuri agricole Holde Agri Invest (simbol bursier HAI) anunţă numirea lui Daniel Adam în funcţia de Director Financiar (CFO) la nivelul grupului, începând cu data de 1 februarie.

El îl înlocuieşte în această poziţie pe Adrian Pîrciu, care a decis să dea curs unor alte oportunităţi profesionale, spun oficialii companiei.

Daniel Adam este un executiv cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar şi operaţional, ocupând de-a lungul carierei sale diverse poziţii de conducere la EDS Group (Euro-Druckservice GmbH), atât la nivelul grupului, cât şi la cel al subsidiarei din România, World Class şi Infopress, contribuind la optimizarea proceselor financiare şi de afaceri ale acestora.

„Unul dintre factorii decisivi care au contribuit la tranziţia către această nouă poziţie este perspectiva de creştere a Holde în următorii ani, astfel că, împreună cu restul echipei, vom lucra pentru a fructifica acest potenţial”, spune Daniel Adam, CFO al Holde Agri Invest.

În calitate de CFO al Holde Agri Invest, Daniel Adam va fi responsabil de coordonarea activităţii departamentului financiar şi implementarea strategiei financiare la nivelul grupului. De asemenea, împreună cu echipa de conducere, acesta va contribui la atragerea de finanţări prin intermediul pieţei de capital, precum şi la procesul privind transferul Holde Agri Invest de pe piaţa AeRO, pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti.

Holde Agri Invest are o capitalizare de 102 mil. lei şi este deţinută în proporţie de 16,32% de SevenX Ventures, respectiv în proporţie de 11,19% de Vertical Seven Group. De la începutul anului acţiunile HAI au înregistrat o apreciere de 0,4%, arată datele BVB.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO